Categorieën
Cultuur Kerk Politiek en Geloof Wetenschap

Voortgang van de nieuwe website

Vorige week vroeg ik in deze column om auteurs die eens of vaker wat voor Vrijzinnig Evangelisch willen schrijven. Ik heb hier gelukkig wat respons op gekregen, hoewel aanmeldingen nog altijd zeer welkom zijn.

In dat artikel kondigde ik ook aan dat ik deze week op de website in zou gaan.  Omdat ik komende maanden naast mijn fulltime stage al zeer druk ben met het gevuld houden van deze website, zonder de verschillende zaken die er in ieder geval nog tussendoor komen, heb ik voorlopig geen tijd voor het testen van de nieuwe website en het vullen van de content. Er moet overigens nog heel veel aan de site gebeuren voordat het testen echt kan beginnen.

Daarbij is het ook het geval dat mijn websitebouwer op zijn eigen werk erg druk is. Ook is er geen uitzicht op dat dit op korte termijn verandert. Met hem heb ik afgesproken dat we beide een break nemen in de ontwikkeling van de nieuwe website. Voor oktober verhuist Vrijzinnig Evangelisch niet naar de nieuwe website. Ondertussen wordt de website wel zes dagen in de week gevuld met nieuwe artikelen, wat een prestatie op zich is.

Gebeurt er dan verder niets? Zeker wel. Deze pauze wordt gebruikt om het aantal personen dat bijdragen levert te vergroten. Zoals gezegd: Welkom daarvoor wie bereid is. Meer bijdragen geeft de website meer dynamiek en ook meer opinies vanuit voor mij onbekende en onbeminde oogpunten. Dat zou deze website ten goede komen.

Evert te Winkel

Door Evert te Winkel

Initiatiefnemer van Vrijzinnig Evangelisch. Ooit een wat zurige bijna-ex-evangelische, inmiddels opbouwend-kritisch evangelisch. Probeert aardiger te zijn.