Categorieën
Cultuur

Bemoediging

Enkele bevriende tweeps vonden het belangrijk om ds. D. Burggraaf na zijn moedige coming out in het Reformatorisch Dagblad een hart onder de riem te steken door een bemoedigend briefje en door voor hem te bidden. Dien de Haan nam het initiatief om dit te schrijven. We hopen dat meer broeders en zusters dit initiatief in woord, daad en gebed navolgen.

Aan: Ds. D. Burggraaf pastor@cor-docile.eu

Geachte ds. Burggraaf,
Het opschrift boven deze mail hebben we bewust gekozen! Als twitteraars. maar vooral als broeder en zusters van u, willen we u laten weten dat we dankbaar zijn voor uw moedige getuigenis in het RD. Dankbaar dat God u de moed en de wijsheid heeft gegeven om dit zo te schrijven. We hopen en bidden dat u hierdoor voor velen tot zegen mag zijn – en we hopen en bidden evenzo dat het voor uzelf tot zegen mag zijn.
Gisteren deed een van ons een voorstel op Twitter: om u elke dag in het gebed te gedenken. Want er zal in deze dagen veel over u heen en in u omgaan. Op dat voorstel zijn veel positieve reacties gekomen. Maar veel negatieve reacties op uw getuigenis zullen u pijn hebben gedaan.
Daarom deze bemoediging: u mag rekenen op ons gebed. Gebed om vrede, om moed, om volharding.
En om de fierheid van 1 Kor. 4:3, 4!
Wij bidden u Gods zegen toe!
Met hoogachting en vriendelijke groet,

Evert te Winkel egtewinkel@gmail.com
M.J. van der Spek mjvanderspek@gmail.com
Dien de Haan diendehaan@hetnet.nl

Door Evert te Winkel

Initiatiefnemer van Vrijzinnig Evangelisch. Ooit een wat zurige bijna-ex-evangelische, inmiddels opbouwend-kritisch evangelisch. Probeert aardiger te zijn.

Één reactie op “Bemoediging”