Evert te Winkel

Evert te Winkel(geboren 1988) is freelance journalist.

Ik schrijf voor u onder meer:

-Achtergrondverhalen
-Analyses
-Opiniërende artikelen

Over:

Religie, kerk, theologie, filosofie, ethiek, politiek en samenleving.

Verder ben ik in te huren voor columns, allerlei interviews, (boek)recensies en inhoudelijk beleidsadvies. Werk en denk graag mee bij het uitgeven van uw boekjes, brochures en websites.

Over mij:

De bovenstaande onderwerpen waar ik over schrijf, zijn tamelijk abstracte onderwerpen. Dat ligt voor de hand, ik ben over het algemeen meer een structuurdenker dan een detaildenker. Dat betekent dat ik, als ik voor u over een onderwerp schrijf, steeds probeer dit onderwerp binnen een bredere context te plaatsen. Schrijf ik voor u over Facebook, dan plaats ik dat in een maatschappelijke context, schrijf ik over evangelische kerken, dan laat ik zien dat deze voor bepaalde theologie staan én uit een maatschappelijke context voortkomen. Vaak helpt een bredere context om een zaak beter te begrijpen, of in ieder geval te zien hoe ingewikkeld het ligt.

Contact:

email: e.tewinkel@vrijzinnigevangelisch.nl
telefoon: 06-44022845
twitter: egtwinkel

Een selectie van eerder geschreven artikelen (online):

Aap-noot-Mies van geloofstaal

“De kunst is om oppervlakkig te zijn’